Afgelopen zomer heeft de NAM weer een klein huzarenstuk voor elkaar gekregen. Voor de firma NKM Noëll Special Cranes hebben wij gezamenlijk gewerkt aan het modificeren/reviseren van een kraangiek in het westelijk havengebied van Amsterdam. Misschien is het nog niet zo bekend, maar de NAM heeft een mobiele ploeg van ervaren monteurs die op locatie werkzaamheden kan verrichten. Niet alleen als er een spoedreparatie nodig is, maar ook gepland onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Door NKM Noëll was na een grondige inspectie geconstateerd dat diverse onderdelen van de kraan aan vernieuwing toe waren. Denk hierbij aan loopwielen, assen en verstevigingsplaten. Deze nieuwe onderdelen zijn door ons ter voorbereiding aan de demontage in de fabriek aangemaakt.

Ter plekke gelast

Op het moment dat de giek van de kraan werd getakeld, zijn door onze monteurs onder de laskeur (ISO 3834-2) alle onderdelen ter plaatse gelast of vervangen. Voor de klant betekende dit een enorm voordeel, namelijk dat de hele giek niet vervoerd hoefde te worden, maar dat alle werkzaamheden op locatie konden worden afgerond. Dit leverde niet alleen een forse kostenbesparing op, maar ook veel tijd winst. De kraan was binnen no-time weer volop en veilig in bedrijf.

Geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden voor u

Bent u ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Zelfs op locatie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met Werner, Gerard of Mark op 020 – 6361448