Externe montage

Onze on-site reparatieploeg helpt u graag

Snel en vakkundig

Wanneer een onderdeel bij u defect raakt, komt dat altijd ongelegen. We begrijpen als geen ander dat uw bedrijfsproces verstoord wordt en dat dit tijd en geld kost. Daarom is het goed te weten dat wij in staat zijn de meest voorkomende onderdelen te kunnen repareren. We bieden zelfs een on-site reparatieploeg aan! Wat betekent dit dan voor u?

We komen met 2 specialisten en speciaal vervoer naar uw locatie om de situatie daar te beoordelen en indien mogelijk gelijk te repareren. Dit kunnen wij doen omdat onze specialisten de meest voorkomende apparatuur meenemen, zodat zij ter plaatste kunnen:

  • Lassen (Mig / Mag lassen en elektrode lassen).
  • Bankwerkzaamheden
  • Montage

Mocht na beoordeling ter plaatse blijken dat de werkzaamheden niet on-site kunnen worden uitgevoerd, dan kunnen we het object met ons eigen vervoer tot maximaal 2.000 kg meenemen naar onze fabriek. Dit bespaart tijd (u hoeft zelf geen vervoer te regelen).

Defecte onderdelen of machines komen altijd op het moment dat je het niet kunt gebruiken. Bij oude machines is het vaak niet mogelijk om snel een nieuw onderdeel te krijgen, soms zelfs onmogelijk. Wij maken in de fabriek het onderdeel voor u na. Na productie wordt het onderdeel weer door ons teruggeplaatst binnen een zo kort mogelijke tijd. Op deze manier is uw productieproces zo kort mogelijk onderbroken.

NAM Noord - Amsterdamse Machinefabriek

Uw voordelen:

Meer informatie?

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Wilt u iets weten over onze producten of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag ontvangen wij uw vragen en/of probleem waar u nu mee zit.

We luisteren naar uw uitdaging en kijken wat de beste plan van aanpak voor u is.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 6361 448 of vraag een belafspraak aan met één van onze experts via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunt u mij bellen?

    Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.