Het is zover, de nieuwe website is een feit! Het heeft even geduurd, maar het overname moment lag dan ook precies 1 week voordat “Corona” Nederland in haar greep kreeg. Dit betekende dan ook alle hens aan dek voor de nieuwe directeur-eigenaar en het personeel, die ook directeur van Metaal Constructiebedrijf Alkmaar (MCA) is.

Momenteel zijn de beide bedrijven goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kon er tijd worden gemaakt om de bestaande website kritisch onder de loep te nemen.

Een goede website moet voor iedere bezoeker snel en makkelijk toegankelijk zijn. Je moet als het ware binnen maximaal 3 klikken zijn waar je wezen wilt. Dit betekende een overzichtelijke homepage, waar met een aantal subgroepen de onderwerpen duidelijk naar voren komen.

  • Wat kun je?
  • Wat bied je?
  • Unieke diensten
  • Nieuws
  • Wie zijn we?
  • Contact

Ondersteund door fraaie foto’s van het bedrijf en haar ervaren medewerkers in actie, is een website ontstaan die weer helemaal up-to-date is. De samenwerking met MCA, niet alleen op het gebied van projecten, maar ook op het gebied van certificering heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Bepaalde klanten van de NAM kunnen nu al hun werk onderbrengen bij de NAM, omdat ze samen met MCA nu volledig onder keur kunnen lassen (ISO 3834-2; EN 1090-1:2009/A1:2011).
Samen met het feit dat de NAM ook al Lloyds overstempelbevoegd is, betekent dit dan ook optimale zekerheid voor de klant.

De komende tijd zal de NAM haar diensten nog beter kenbaar gaan maken in- en rond het havengebied van Amsterdam. Eén van haar unieke diensten is namelijk het leveren van spoedreparaties. Klanten kunnen 24/7 een beroep doen op de NAM, want een storing komt natuurlijk niet alleen tijdens kantooruren. Na melding van de storing wordt besloten of er een eigen ploeg van ervaren monteurs met eigen vervoer naar de storing gaat om de situatie ter plaatste te beoordelen. Ter plekke repareren of het onderdeel (max. 2 ton) meenemen naar de fabriek. Dan de reparatie uitvoeren en weer retour naar de klant. Op deze manier is de tijd van de storing tot een minimum beperkt en zullen de gederfde inkomsten ook tot een minimum beperkt blijven. Uiteraard zal er voldoende materiaal en mankracht beschikbaar moeten zijn, de NAM heeft daarom sowieso een grote hoeveelheid basismateriaal op voorraad liggen).

NAM Noord - Amsterdamse Machinefabriek

Daag ons dus uit om deze dienst ook voor uw bedrijf te mogen verzorgen!