Certificering

In combinatie met MCA Metaalconstructie BV uit Alkmaar kunnen we het volgende volledig onder keur voor u lassen :

ISO 3834-2

Deze certificering toont aan dat MCA alle kwaliteitseisen op het gebied van las-technische werkzaamheden heeft geborgd: kwalificatie van de lasser, de beoordeling van het lassen, de kwalificatie van de las methode, inspecties en niet-destructief onderzoek.

EN 1090-1:2009/A1:2011

Deze Europese norm is per 1 juli 2014 verplicht voor alle bedrijven die constructieve stalen en aluminium onderdelen produceren die worden aangemerkt als bouwproduct en/of dragend product. De norm garandeert de continuïteit en kwaliteitsborging van het productieproces.

De definitie van een dragend constructiedeel luidt volgens de NEN‐EN 1090‐1 als volgt:

“Onderdelen om te worden toegepast als belasting dragende delen van werken, ontworpen om mechanische weerstand en stabiliteit en/of brandwerendheid te verzorgen, met inbegrip van aspecten van duurzaamheid en bruikbaarheid, die direct zoals geleverd kunnen worden gebruikt of in een bouwwerk kunnen worden opgenomen.”

VCA**

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om alle medewerkers veilig te laten werken.

Tevens zijn wij als de NAM sinds 2001 volledig Lloyds overstempelbevoegd, waardoor wij uw verspaande producten op eigen locatie mogen herwaarmerken / overstempelen. Zo is de (basis) kwaliteit en naspeurbaarheid voor u gewaarborgd!​

Volledig Lloyds overstempelbevoegd

Meer informatie?

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Wilt u iets weten over onze producten of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag ontvangen wij uw vragen en/of probleem waar u nu mee zit.

We luisteren naar uw uitdaging en kijken wat de beste plan van aanpak voor u is.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 6361 448 of vraag een belafspraak aan met één van onze experts via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunt u mij bellen?

    Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.