Wie is wie

Werner Nawijn

Als algemeen directeur heeft Werner zijn sporen de afgelopen jaren wel verdiend. Bij zijn eerste werkgever (machinefabriek) begonnen als calculator/werkvoorbereider, waar het begin van zijn jarenlange ervaring is ontstaan. Het doorrekenen van projecten is voor hem geen enkel probleem meer. Naast deze werkzaamheden heeft hij in de metaalindustrie jarenlang ERP-systemen geïmplementeerd waardoor het bedrijfsproces van een metaalbedrijf voor hem geen geheimen meer heeft. Via dit automatiseringsbedrijf heeft hij in 2012 kennis gemaakt met het bedrijf MCA (Metaal Constructiebedrijf Alkmaar). Na een interim-periode van een jaar is Werner toegetreden tot de directie en inmiddels ook eigenaar van dit bedrijf.  De vorige eigenaar van de NAM gaf aan andere plannen te hebben en heeft Werner gevraagd of de NAM niet een prachtige aanvulling zou kunnen zijn voor MCA. Zo gezegd, zo gedaan. 1 Maart 2020 is de zaak beklonken en is de NAM toegevoegd aan de bedrijfsactiviteiten van MCA Metaalconstructie.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van beide bedrijven, neem dan gerust contact op met Werner wn@nammachinefabriek.nl

Werner Nawijn - NAM - Noord-Amsterdamse Machinefabriek

Werner Nawijn

Directeur NAM
wn@nammachinefabriek.nl
Tel: 06 1313 0110

Gerard Oudshoorn

Gerard is als bedrijfsleider de spil van ons bedrijf. Hij stuurt onze medewerkers aan in de fabriek en is uw aanspreekpunt voor de dagelijkse werkzaamheden. Aangezien hij bijna alle machines zelf ook heeft bediend is hij zeer deskundig in ons vakgebied.

In zijn vorige carrière heeft hij grote onderhoudsprojecten gecoördineerd, waarbij hij ook eindverantwoordelijk was voor het selecteren en aansturen van de diverse onderaannemers op locatie.

Creativiteit om te komen tot de beste oplossing voor uw problemen is hem niet vreemd. Gerard heeft een zeer uitgebreid netwerk van toeleveranciers. Hierdoor is hij in staat om samen met hen en het team van de NAM, de meest voorkomende werkzaamheden binnen afzienbare tijd te realiseren. Gerard houdt van uitdagingen en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel aan de NAM terugdenkt. Daagt u hem uit?

Gerard Oudshoorn - NAM - Noord-Amsterdamse Machinefabriek

Gerard Oudshoorn

Bedrijfsleider NAM
go@nammachinefabriek.nl
Tel: 06 5062 7375

Mark Hegberg

Mark is vanaf de werkvloer doorgegroeid naar zijn huidige rol als hoofd werkvoorbereiding en engineering. Hij is begonnen als constructiebankwerker, maar had zich al snel door het volgen van diverse opleidingen opgewerkt binnen de metaalindustrie.  Binnen de NAM is hij uw aanspreekpunt voor al uw technische vragen en uitdagingen. Samen met zijn team en de samenwerking met Gerard weet hij snel tot een oplossing te komen. Zijn jarenlange ervaring komt daarbij uitstekend van pas, maak hier gebruik van!

Mark Hegberg - NAM - Noord-Amsterdamse Machinefabriek

Mark Hegberg

Werkvoorbereiding / Engineering NAM
mh@nammachinefabriek.nl
Tel: 06 4841 9853

Paula de Boer

De administratie wordt volledig verzorgd door Paula de Boer. Met haar jarenlange ervaring in het bankwezen is zij de stabiele factor op het gebied van de administratieve stroming binnen de NAM. Het aannemen van de telefoon, het doen van bestellingen, opstellen van facturen, ze draait haar hand er niet voor om. Belt u met de NAM, dan is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt. Ze zorgt ervoor dat u snel degene te spreken krijgt om uw vraag te beantwoorden. Wanneer spreekt ze u?

Paula de Boer

Paula de Boer

Administratie NAM

Wil jij ook bij ons komen werken?

Met onze grote schat aan ervaring en uiteenlopende uitdagende projecten is de NAM een fijne werkplek. Lijkt het u interessant om bij ons te werken? Bekijk dan regelmatig ons overzicht met vacatures. Wie weet staat er iets tussen!

Stageplekken

Ben jij op zoek naar een stageplek in de metaalbouw? Bekijk dan hier ons overzicht met stageplekken.

Meer informatie?

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Wilt u iets weten over onze producten of heeft u een andere vraag waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag ontvangen wij uw vragen en/of probleem waar u nu mee zit.

We luisteren naar uw uitdaging en kijken wat de beste plan van aanpak voor u is.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 6361 448 of vraag een belafspraak aan met één van onze experts via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kunt u mij bellen?

    Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.